Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Szparagi w bułce tartej

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

szparagi 1 pęczek
Bułka tarta klasyczna Prymat 1/2 szklanki
margaryna 100 g
sól 1,5 łyżeczki
cukier 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Szparagi w bułce tartej

Szparagi obrać i przełożyć do garnka, zalać wodą i zagotować. Wsypać cukier i sól i gotować kilka minut,m aż będą miękkie. W rondelku roztopić margarynę, wsypać bułkę tarta i rozmieszać. Przełożyć szparagi du bułki i delikatnie wymieszać. Podawać na ciepło.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IwonaKa 11.06.2015 14:32
pycha,uwielbiam
fotoviderek 10.06.2015 09:26
Klasyczny przysmak :)
dumel87 09.06.2015 21:02
proste i smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak