Grzybowe racuszki

Grzybowe racuszki

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • suszonych grzybów z zupy

    10
  • jajka

    2
  • mąki

    30 dag
  • sól

  • olej do smażenia

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Z jajek, mąki i wody zrobić ciasto o konsystencji gęstej śmietany. Posolić do smaku. Grzyby drobno posiekać i wymieszać z ciastem. Na patelni rozgrzać olej i smażyć racuszki na złoty kolor

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat