Roladki z filetu z indyka

Roladki z filetu z indyka

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • filet z indyka

    1 kg
  • kiełbasa śląska

    40 dag
  • margaryna

    5 dag
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

1. mięso pokroić jak na kotlety, delikatnie rozbić, opruszyć lekko wegetą i pieprzem , kiełbasę obrać ze skurki i pokroić w paski, następnie zawijać roladki i spiąć wykałaczką.

2. Ułożyć w naczyniu do pieczenia posypać przyprawami , na wierzch pokroić płatki margaryny , piec pod przykryciem.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (14)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Ada-Gaba

30.09.2016 22:59
smaczny obiadek

RenataZ-et

28.03.2013 15:13
apetyczne roladki

Jodaj

08.09.2012 11:38
pyszniutkie roladki :)

bami

18.03.2012 19:13
Bardzo apetyczne roladki :)

iknkirke

14.08.2011 11:22
mniam

malaczarna23

14.06.2011 16:08
wyglądają zachęcająco

Koper

22.03.2011 19:19
wygląda pysznie

Natalka1

27.02.2011 18:03
Pyszotka;))

Baska Kaska

12.02.2011 10:19
smaczny obiad

gusia1000

07.01.2011 22:39
świetny przepis.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat