Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Roladki z filetu z indyka

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

filet z indyka 1 kg
kiełbasa śląska 40 dag
margaryna 5 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Roladki z filetu z indyka

1. mięso pokroić jak na kotlety, delikatnie rozbić, opruszyć lekko wegetą i pieprzem , kiełbasę obrać ze skurki i pokroić w paski, następnie zawijać roladki i spiąć wykałaczką.

2. Ułożyć w naczyniu do pieczenia posypać przyprawami , na wierzch pokroić płatki margaryny , piec pod przykryciem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ada-Gaba 30.09.2016 22:59
smaczny obiadek
RenataZ-et 28.03.2013 15:13
apetyczne roladki
Jodaj 08.09.2012 11:38
pyszniutkie roladki :)
bami 18.03.2012 19:13
Bardzo apetyczne roladki :)
iknkirke 14.08.2011 11:22
mniam
malaczarna23 14.06.2011 16:08
wyglądają zachęcająco
Koper 22.03.2011 19:19
wygląda pysznie
Natalka1 27.02.2011 18:03
Pyszotka;))
Baska Kaska 12.02.2011 10:19
smaczny obiad
gusia1000 07.01.2011 22:39
świetny przepis.
Małgorzata106 13.12.2010 21:08
przepyszne, polecam
Dorota76 21.09.2010 09:13
Fajnie wygląda i świetny pomysł
Ewa104 17.08.2010 20:01
Przepysznie się zapowiadają.
Misiek1 16.08.2010 09:04
Już wiem co dziś będzie u mnie na obiadek...

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak