Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasolka szparagowa z boczkiem

3.0
(11)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

olej do smażenia
fasola szparagowa 250 g
boczek 100 g

Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka szparagowa z boczkiem

Fasolkę oczyścić,(obciąć końcówki) umyć i ugotować w osolonej wodzie.
Po kilka strączków zawijać w plasterek boczku.Można spiąć wykałaczkami.
Owinięte pęczki fasolki smażyć na niewielkiej ilości oleju z dwóch stron do zarumienienia boczku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

asiatok 22.07.2016 12:27
na bogato. Dla typowych mięsożerców
ZEWA 16.06.2012 08:33
proste ale smaczne i ładnie podane
Andysz 31.05.2012 10:14
rewelacja;)
Rique 17.08.2011 08:15
smakowicie wygląda
js28 02.06.2011 20:20
Uwielbiam fasolkę szparagową! W takim wydaniu musi być pyszna!
MAŁY 28.05.2011 19:58
pysznie
IZABELA29 27.05.2011 10:54
fajnie się prezentuje
małgorzata114 06.05.2011 15:24
pysznie wygladaja
angelika14 07.02.2011 10:59
ciekawy przepis
Mariposas 07.01.2011 22:08
wygląda apetycznie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak