Fasolka szparagowa z boczkiem

Fasolka szparagowa z boczkiem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • olej do smażenia

  • fasola szparagowa

    250 g
  • boczek

    100 g
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Fasolkę oczyścić,(obciąć końcówki) umyć i ugotować w osolonej wodzie.
Po kilka strączków zawijać w plasterek boczku.Można spiąć wykałaczkami.
Owinięte pęczki fasolki smażyć na niewielkiej ilości oleju z dwóch stron do zarumienienia boczku.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (10)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

asiatok

22.07.2016 12:27
na bogato. Dla typowych mięsożerców

ZEWA

16.06.2012 08:33
proste ale smaczne i ładnie podane

Andysz

31.05.2012 10:14
rewelacja;)

Rique

17.08.2011 08:15
smakowicie wygląda

js28

02.06.2011 20:20
Uwielbiam fasolkę szparagową! W takim wydaniu musi być pyszna!

MAŁY

28.05.2011 19:58
pysznie

IZABELA29

27.05.2011 10:54
fajnie się prezentuje

małgorzata114

06.05.2011 15:24
pysznie wygladaja

angelika14

07.02.2011 10:59
ciekawy przepis

Mariposas

07.01.2011 22:08
wygląda apetycznie

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat