Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z brzuszka łososia

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

łosoś wędzony 200 g (brzuszek)
cebula dymka ze szczypiorkiem 1 ze szczypiorkiem
jajko 1 sztuka (ugotowane)
majonez 1,5 łyżki
sól i pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z brzuszka łososia

1. Brzuszek obieramy ze skóry, dzielimy na kawałki i wrzucamy do miski.
2. Dodajemy drobno posiekaną dymkę ze szczypiorkiem i jajko.
3. Dodajemy majonez, sól i pieprz. Dokładnie mieszamy. Smacznego.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

paulette17 30.05.2015 09:56
Luuubię pasty :) apetyczna :)
Skotka 29.05.2015 21:28
Pyszna pasta:)
Anna169Hosz 29.05.2015 20:04
Robię podobną:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak