Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Czerwona kapusta z jabłkiem

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta czerwona 0,5 kg
cebula biała 1 szt
jabłko 1 szt
ziele angielskie 3 kulki
Liść laurowy suszony Prymat 2 szt
masło 1,5 łyżeczki

Przepis i sposób przygotowania na: Czerwona kapusta z jabłkiem

Kapustę poszatkować ugotować dodając ziele i liść laurowy, odcedzić i ostudzić.. Do kapusty dodaćdrobno pokrojoną cebulęebulę i jabłko starte na dużych oczkach, doprawić do smaku. Polać przyrumienionym masłem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pawlito 14.01.2014 07:26
pyszny dodatek do obiadu super
Grażyna13 26.11.2013 13:30
Pycha, moje smaki :)
[email protected] 23.02.2013 18:39
uwielbiam z kluskami
rzenia15 06.07.2011 20:16
pycha
Mariusz10 29.06.2011 22:23
pyszna
SyMiki 01.06.2011 20:40
pyszna też taką robię
barbara11561 15.05.2011 18:50
Super kapustka:)
Justyna73 29.03.2011 16:55
pyszne
Karolcia12 08.03.2011 21:49
chciałabym spróbować z tymi kluskami śląskimi
matii6 07.11.2010 18:42
do klusek i rolady,,
Dorota71 26.09.2010 10:58
super
Anna189 26.09.2010 07:23
pyszna zwłaszcza do klusek śląskich

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak