Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Mielone

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

cebula 2 szt
bułka 2 namoczona w wodzie
karkówka 1 kg

Przepis i sposób przygotowania na: Mielone

Mięso mielimy dodajemy jajko szczypte soli i pieprzu nastepnie dodajemy cebule pokrojona w drobną kostne i dwie odsaczone z wody bułki nastepnie wszystko dokładnie mieszamy nastepnie formujemy kotleciki i obtaczamy je w bułce tartej i smażymy na gorącym oleju ok 20 min obracajac je od czasu do czasu

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Barbara55 12.10.2011 16:22
dobre mielone nie jest złe
szajba2 08.10.2011 18:29
dobre do ziemniaczków
Justyna Jussstiii 17.09.2011 14:16
super
Justyna Jussstiii 17.09.2011 14:16
super
jasiek 14.08.2011 17:03
dobre
rakow2
rakow2 23.03.2011 16:08
mielone - moje ulubione
eduszo
eduszo 05.01.2011 14:56
Proste i szybkie danie.
BozenA 09.10.2010 20:13
pycha
BozenA 09.10.2010 20:13
pycha
Smakosz6 03.10.2010 15:06
mniam
iwona332 22.09.2010 22:33
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak