Pasta z kaszy gryczanej i ryby

Pasta z kaszy gryczanej i ryby

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • szprotki wędzone

    400 g
  • olej

    4 łyżki
  • kasza gryczana

    300 palona, ugotowana
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kaszę ugotowaną i szprotki zemleć w maszynce. Dodać olej, dobrze wymieszać. Gdyby była pasta mało słona i pieprzna, to można dodać do smaku jeszcze sól i pieprz.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat