Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z kaszy gryczanej i ryby

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

szprotki wędzone 400 g
olej 4 łyżki
kasza gryczana 300 palona, ugotowana

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z kaszy gryczanej i ryby

Kaszę ugotowaną i szprotki zemleć w maszynce. Dodać olej, dobrze wymieszać. Gdyby była pasta mało słona i pieprzna, to można dodać do smaku jeszcze sól i pieprz.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak