Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Przygotowanie łososia:
Filety z łososia, płuczemy, oczyszczamy i przyprawiamy sokiem z cytryny, solą i pieprzem. Na wierzch kładziemy gałązki koperku i plasterek cytryny. Wstawiamy do lodówki na ok. 20 minut. Piekarnik nagrzewamy do temperatury 200 stopni. Każdy filet oddzielnie zawijamy w folię aluminiową i pieczemy ok. 20-25 minut. Po tym czasie możemy otworzyć folię i podpiec łososie przez 5 minut.


Komentarze

  • 1
    gotowanie-na-parze
    Opublikowano

    ilka01

    wygląda bardzo apetycznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    kloruś

    wygląda fantastycznie! chętnie bym się skusiła!
  • 1
    img_20130717_161126
    Opublikowano

    Wiktoria29

    bardzo fajne połączenie,jeszcze tak nie próbowałam,ale brzmi super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Agnieszka-87-25

    apetyczne to!
  • 1
    dsc_0150
    Opublikowano

    paulette17

    Uwielbiam łososia :) to najczęściej przyrządzana ryba przeze mnie. Twój bardzo, ale to bardzo apetyczny :)
  • 1
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    super łosos
  • 0
    lgo6-png
    Opublikowano

    dollce

    cudowne danie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    smaczne danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !