Wątróbka z cebulą

Wątróbka z cebulą

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • wątróbka drobiowa

    60 dag
  • cebula

    4 szt
  • majeranek

    1 łyżka
  • sól

    do smaku
  • pieprz

    do smaku
  • olej do smażenia

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Wątróbkę umyć, oczyścić i pokroić na kawałki. Pokrojoną cebulkę podsmażyć lekko na oleju, dodać wątróbkę i smażyć do momentu aż wątróbka w środku będzie przepieczona. Doprawić solą, pieprzem i majerankiem.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (16)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Iwusia

19.07.2012 19:22
lubię taką wątróbkę :)

Iwona51

31.08.2011 17:57
smaczne

Wafelek2601

23.07.2011 12:48
dobra

Juleczka20

03.04.2011 06:52
uwielbiam

MAR3STA

30.03.2011 23:37
uwielbiam taką wątróbkę;)

Dorota61

06.01.2011 19:19
uwielbiam wątróbkę i często ją robię, mimo, ze mój mąż za nią nie przepada

Margo1

26.12.2010 12:44
lubię wątróbkę z cebulką

justyna111

29.09.2010 16:39
fajny przepis

Lidia11

29.09.2010 16:07
super

pauluna

23.08.2010 12:19
nie lubie wąteubek

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat