Przepis i sposób przygotowania na: Chleb pszenny na kwasie z kapusty - z ziarnami i natką pietruszki
Kroki postępowania
Wyjąć z foremki zaraz po upieczeniu i odstawić na kratkę do odparowania i ostygnięcia.
woda | 400 ml |
kwas z kapusty | 100 ml |
Sól ziołowa jodowana Prymat | 1/2 łyżki |
drożdże suche | 1 łyżeczka |
mąka pszenna typ 450 | 550 g |
słonecznik łuskany | 5 łyżek |
sezam | 2 łyżki |
siemię lniane | złociste 2 łyżki |
otręby pszenne | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: