Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

krem do orzechowca

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mleko ugotowane 2 szklanki
budyń dr.oetkera 2

Przepis i sposób przygotowania na: krem do orzechowca

budynie rozrobić z odrobiną mleka. ugotować gesty budyń gdy będzie zimny dodać 1.5 łyżki cukru pudru 1/2kostki KASI 1/2kostki masła exra 3 żółtka
dobrze rozmiksowac wyłożyć na suchy placek na masę polożyć placek z orzechami. wstawić do zimnego miejsca

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

BozenA 09.05.2012 12:41
mmm
BozenA 09.05.2012 12:41
mmm
jolaxa 10.06.2011 23:04
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak