Sposób przygotowania
Czosnek przepuszczamy przez praskę i mieszamy z miękkim masłem. Bagietkę kroimy w po skosie a następnie nacinamy wzdłuż. Smarujemy bagietkę wewnątrz masełkiem i posypujmy startym na tarce serem. Parówki obieramy z owijek a następnie kładziemy na ser i ponownie posypujemy serem. Cebulę kroimy w paseczki i posypujemy na wierz. Pomidorka kroimy w plasterki i układamy na samej górze. Bagietkę wkładamy do piekarnika na 20 min. i pieczemy w temp. 180\'C. Gotową smarujemy majonezem i ketchupem. Smacznego !!
Komentarze
Dodaj komentarz
Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !
MAŁGORZATA108
IlonaAlbertos
malenkaaa_85
Agnieszka191
Konto zablokowane
Koper
Andysz
RenataZ-et
Angelika10
Wafelek2601
IKrakowianka
Klausia