Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Farsz na pierogi

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso wieprzowe ugotowane 1/2 kg
olej
sól
pieprz
pieczarki duszone na maśle g
cebula 1 szt
kapusta kiszona 1/2 obgotowana

Przepis i sposób przygotowania na: Farsz na pierogi

Mięso zmielić w maszynce, razem z pieczarkami.
Kapustę drobno posiekać.
Cebulę przesmażyć na oleju.
Dodać sól i pieprz i farsz dokładnie wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

aleksa123 18.02.2012 18:35
pycha, szczególnie jak ktoś za mnie te pierogi ulepi...

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak