Farsz na pierogi

Farsz na pierogi

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • mięso wieprzowe ugotowane

    1/2 kg
  • olej

  • sól

  • pieprz

  • pieczarki duszone

    na maśle g
  • cebula

    1 szt
  • kapusta kiszona

    1/2 obgotowana
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Mięso zmielić w maszynce, razem z pieczarkami.
Kapustę drobno posiekać.
Cebulę przesmażyć na oleju.
Dodać sól i pieprz i farsz dokładnie wymieszać.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

aleksa123

18.02.2012 18:35
pycha, szczególnie jak ktoś za mnie te pierogi ulepi...

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat