Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Aromatyczny dorsz z grila

2.0
(8)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

filet z dorsza 4 szt
oliwa
sól
Pieprz cytrynowy mielony Prymat
natka pietruszki
cebula 2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Aromatyczny dorsz z grila

Filety posmarować oliwą ,przyprawić solą i pieprzem cytrynowym.Odłożyc do lodówki na ok godzinę.Następnie rozłozyć 2 filety ułozyć na nich natke pietruszki i przykryć kolejnym filetem.Każdy filet ułozyć na folii aluminiowej obłozyć plasterkami cebuli i zawinąć .Tak zawinięte ryby ułozyć na grilu i piec obracając aby piec z każdej strony.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Łukasz15 16.05.2015 20:44
Taka rybka jest pyszna
gosia1988 16.05.2015 18:03
na pewno smaczna rybka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak