Masa mięsna na mielone

Masa mięsna na mielone

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • mięso mielone wieprzowe

    1/2 kg
  • jajko

    1 szt
  • bułka czerstwa

    1 szt
  • pieprz

  • sól

  • cebula

    1 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Mięso wyłożyć do miski, wbić jajko.
Cebulę przesmażyć na tłuszczu, dodać do mięsa.
Bułkę namoczyć w wodzie, odcisnąć i dodać do mięsa, dodać sól i pieprz.
Wszystko dokładnie wymieszać.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Angelika10

30.05.2011 22:20
Mielone pycha.

bogumiła3

15.09.2010 22:30
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat