kanie panierowane

kanie panierowane

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kanie

    4 szt
  • mąka

  • kucharek

  • olej do smażenia

  • jajka

    2
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

grzyby myjemy osuszamy posypujemy kucharkiem następnie maczamy w mące roztrzepanym jajku i bułce tartej smażymy na oleju

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

norweska20

20.02.2014 00:13
chętnie bym zjadła

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat