Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rybka z koperkiem

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

filet z dorsza 100 gram
sok z cytryny 1 łyżeczka
koperek 1 łyżka
Sól ziołowa jodowana Prymat szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: Rybka z koperkiem

Fileta z dorsza odmrażamy. Posypujemy szczyptą soli (można pominąć), skrapiamy sokiem z cytryny i posypujemy posiekanym koperkiem. Gotujemy na parze ok. 15-20 minut. Podajemy z makaronem lub ziemniaczkami.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak