Żółta fasolka

Żółta fasolka

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • żółta fasolka

    kg
  • 2ł. masełka

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Fasolka to prosty przepis wystarczy poobcinać końcówki zalać ją wodą i gotować w osolonej wodzie , po ugotowaniu polać bułką tartą z dodatkiem masełka

Aktualności

Komentarze (14)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

babcia

20.03.2012 09:19
juz niedługo

babcia

20.03.2012 09:19
juz niedługo

ElizaT

03.02.2011 22:25
bardzo ją lubię jeść

accee

19.01.2011 21:41
Dobre

ElizaT

18.01.2011 00:58
smaczna

Beata73

10.09.2010 18:09
uwielbiam fasolkę! a teraz jest na nią sezon!

izoldaaa6

29.08.2010 01:59
a ja dodaję do bułki cebulkę :)

RenataZ-et

26.08.2010 14:17
tez taką robię :)

plocia

25.08.2010 22:22
z bułką tartą jest najlepsza

Monika193

22.08.2010 08:51
zdrowa i pożywna

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat