Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Podgrzybki marynowane

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

podgrzybki
woda 3 szklanki
cukier 3 łyżki
sól 1 łyżka
ocet 1/2 szklanka

Przepis i sposób przygotowania na: Podgrzybki marynowane

Grzyby blanszujemy i przekładamy do słoików. Z podanych składników przygotowujemy zalewę, zagotowujemy. Zalewamy nią podgrzybki, pasteryzujemy 15 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

jasiek 14.09.2011 17:42
świetne grzybki
gosia561 26.04.2011 12:03
fajne do wędlin
Adamorek 17.03.2011 11:30
pyszne
marcia71 04.03.2011 17:13
dobre do chlebsia

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak