Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ryż po chińsku

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ryż 2 szklanki
olej
cebula biała 1
marchewka 1
groszek konserwowy pół puszki
fasolka szparagowa garść
sól
natka pietruszki

Przepis i sposób przygotowania na: Ryż po chińsku

Ryż ugotować. Udusić na oleju pokrojoną cebulę oraz startą marchewkę kiedy będzie miękka dodać groszek oraz fasolkę szparagową , na koniec dodać ugotowany ryż. Przyprawić solą pieprzem i imbirem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Grażyna13 29.10.2011 20:58
Smakowity!
Ewelina38 09.06.2011 12:04
coś dla mnie, uwielbiam ryż
Karolina92 14.11.2010 08:51
lubie takie dania z ryzem
Kate131 25.09.2010 12:20
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak