Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Łosoś z grila

2.0
(7)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

łosoś filet 1 szt
cytryna 1 szt
sól
Pieprz cytrynowy mielony Prymat
koperek
oliwa

Porada

rybę można także upiec w folii aluminiowej. Niestety nie mam zdjęc rybki gotowej ...tak szybko zniknęła

Przepis i sposób przygotowania na: Łosoś z grila

Fileta oczyścić pokroić na porcje.Każdą porcję przyprawić solą i pieprzem cytrynowym.Posiekać koperek i obficie posypać ł skropić oliwą..Na rybę ułożyć plastry cytryny.Rybę odłożyć na ok godzinę Po tym czasie ułozyć na aluminiowej tacy do grilowania i piec na grilu

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

luna76 07.05.2015 17:53
rewelacyjna rybka :)
Bernadeta1 07.05.2015 11:32
na pewno bardzo smaczny
AgaS10 07.05.2015 10:22
super rybka:)
pestka 07.05.2015 09:49
lubię tak przyrządzoną rybkę

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak