Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Włoska sałatka z czerwonej fasoli, cebuli i tuńczyka

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

cebula biała 1 sztuka
majonez tradycyjny 3 łyżki
ocet 10 % 3 łyżki
sól do smaku
fasola 1 puszka
tuńczyk w sosie własnym 1 puszka

Przepis i sposób przygotowania na: Włoska sałatka z czerwonej fasoli, cebuli i tuńczyka

Cebulkę posiekać drobniutko, zalać na 10 minut octem. Tuńczyka i fasolę odsączyć, dodać cebulę, majonez i przyprawy, wymieszać. Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

anulka69 09.12.2011 09:24
pyszna
traktorek 12.01.2011 09:57
szybkie
Lulus20 11.12.2010 01:28
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak