zupa buraczkowa

zupa buraczkowa

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • buraczki

    800g
  • nóżki kurczaka

    4
  • śmietana 12%

    1
  • włoszczyzna

    1 (krojona w paski)
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Do 3 litrów wody gotującej wrzucamy nóżki kurczaka, włoszczyzne i w ćwiartki pokrojonych buraków. Gotujemy. Pogodzinie doprawiamy łyżeczką octu, kostką wołową, solą i pieprzem. Na koniec wlewamy śmietanę.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

edyta44

10.07.2012 10:13
pycha

aginaa

24.09.2010 23:25
dobra i ciepla i zimna

alicjaja

24.09.2010 23:05
mniam

alicjaja

24.09.2010 23:04
super

alicjaja

22.09.2010 23:57
Świetny pomysł!

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat