Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zupa buraczkowa

3.0
(18)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

buraczki 800g
nóżki kurczaka 4
śmietana 12% 1
włoszczyzna 1 (krojona w paski)

Przepis i sposób przygotowania na: zupa buraczkowa

Do 3 litrów wody gotującej wrzucamy nóżki kurczaka, włoszczyzne i w ćwiartki pokrojonych buraków. Gotujemy. Pogodzinie doprawiamy łyżeczką octu, kostką wołową, solą i pieprzem. Na koniec wlewamy śmietanę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

edyta44 10.07.2012 10:13
pycha
aginaa 24.09.2010 23:25
dobra i ciepla i zimna
alicjaja 24.09.2010 23:05
mniam
alicjaja 24.09.2010 23:04
super
alicjaja 22.09.2010 23:57
Świetny pomysł!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak