Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Mialone klopsy z pietruszką

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso mielone wieprzowe 0,5 kg
jajko 1 szt
cebula 1 szt
Bułka tarta klasyczna Prymat 2 łyżki
mąka 2 łyżki
musztarda 1 łyżka
sól, pieprz, Przyprawa uniwersalna kucharek. do smaku
pietruszka zielona krojona 1 łyżka
Bułka tarta klasyczna Prymat do smażenia
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Mialone klopsy z pietruszką

Wszystkie składniki dokładnie wymieszać i doprawić do smaku.Uformować klopsy,obtoczyć w bułce tartej i smażyć na oleju.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Grazyna0211 01.06.2013 13:39
bardzo smaczne danie
ben-ka 10.09.2012 09:37
mnie by smakowały.
smakowita 20.08.2012 21:38
pyszne
misia53 22.07.2012 21:53
zawsze to takie urozmaicenie
Krystyna32 28.03.2012 09:09
super
Justyna Jussstiii 22.05.2011 10:29
pyszne
oliwkowa
oliwkowa 13.04.2011 19:09
Pychotka
grazia1 17.03.2011 18:38
pycha:)
Edyta38 14.01.2011 10:43
ja równiez robiłam:) smaczne!!!!!!!
Mariposas 10.01.2011 13:03
robiłam, polecam, pycha
matii6 15.11.2010 22:46
zaciekawił o mnie to,muszę zrobić
ElizaT 14.11.2010 14:20
bardzo fajny sposób na mięsko ! będę robiła !
Mati13 01.10.2010 18:52
świetne kotleciki!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak