Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wiosenna jajecznica

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 4 szt
cebula czerwona 2 szt
szynka 6 plasterków
olej do smażenia
sól do smaku
Pieprz czarny mielony Prymat do smaku
Pieprz ziołowy mielony Prymat do smaku
szczypiorek 2 pęczki

Przepis i sposób przygotowania na: Wiosenna jajecznica

Pokrojoną w kostkę szynkę podsmażyć na patelni z olejem, dodać pokrojoną w kosteczkę cebulę, zeszklić. Rozbić na patelnię jajka i smażyć kilka minut mieszając. Przyprawić jajecznicę solą i pieprzem czarnym oraz ziołowym. Na koniec dodać posiekany drobno szczypiorek. Całość wymieszać. Podawać na gorąco. Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Benita 28.04.2015 00:00
Jajecznica na bogato :-)
cukiereczek 27.04.2015 16:37
smaczna jajecznica na poranne śniadanie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak