Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pesto z liści rzodkiewki

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

rzodkiewka 2 pęczki
orzeszki ziemne 2 garście
sól i pieprz
olej z suszonych pomidorów 6-8 łyżki
ser Dziugas 1 garść
czosnek 1 ząbek
miód 1 łyżeczka
ocet balsamiczny 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Pesto z liści rzodkiewki

W blenderze miksujemy na gładkie pesto liście rzodkiewki, orzeszki, ser dziugas oraz czosnek. Stopniowo dodajemy olej spod suszonych pomidorów. Dosmaczamy solą, pieprzem miodem i octem balsamicznym.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

miodunka 26.04.2015 21:49
ciekawy pomysł nie jadłam takiego
2milutka 26.04.2015 21:31
ciekawe jak to smakuje
Kasnaj 26.04.2015 19:49
extra połączenie smaków
Czarnula666 26.04.2015 18:58
Ciekawa jestem smaku.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak