Przepis i sposób przygotowania na: Roladki z wafli z farszem ziemniaczanym
Kroki postępowania
panierujemy w bułce tartej. Obsmażamy na złoto.
wafelek | 4 blaty |
ziemniaki | 10 sztuk |
boczek | 20 dag |
cebula | 2 sztuki |
koperek | 2 łyżki |
majonez | 2 łyżki |
pomidory suszone w zalewie | 8 sztuk |
czosnek | 1 ząbek |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 2 szklanki |
jajko | 2 sztuki |
sól do smaku | 1 łyżeczka |
pieprz | 2 szczypty |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: