Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

PALUSZKI GRISSINI Z SEROWYM DIPEM

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

lasterki szynki parmeńskiej lub szwarcwaldzkiej
serek homogenizowany 1 szt
mieszanka posiekanych ziół 1 łyżka
pieprz do smaku
Sól czosnkowa jodowana Prymat do smaku
grissini 20 szt

Przepis i sposób przygotowania na: PALUSZKI GRISSINI Z SEROWYM DIPEM

Paluszki grissini poowijaj szynką - zostaw miejsce do trzymania paluszka. DIP: serek homogenizowany wymieszaj z ziołami. Dopraw do smaku. Podawać poukładane w wysokiej szklance. Wyśmienite jako przystawka

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kate131 14.08.2010 07:31
fajne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak