PALUSZKI GRISSINI Z SEROWYM DIPEM

PALUSZKI GRISSINI Z SEROWYM DIPEM

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • lasterki szynki parmeńskiej lub szwarcwaldzkiej

  • serek homogenizowany

    1 szt
  • mieszanka posiekanych ziół

    1 łyżka
  • pieprz

    do smaku
  • sól czosnkowa

    do smaku
  • grissini

    20 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Paluszki grissini poowijaj szynką - zostaw miejsce do trzymania paluszka. DIP: serek homogenizowany wymieszaj z ziołami. Dopraw do smaku. Podawać poukładane w wysokiej szklance. Wyśmienite jako przystawka

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Kate131

14.08.2010 07:31
fajne

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat