Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kebab z grilla

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mielonej wołowiny 50 dag
cebule 2
ząbki czosnku 2
jajko 2
mąki 1 łyżka
sól, pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Kebab z grilla

Cebulę i czosnek posiekać. Mięso wyrobić z jajkami, mąką, cebulą, czosnkiem, przyprawić do smaku solą i pieprzem. Z masy formować podłużne krokiety. Nadziewać na patyki do szaszłyków. Ułożyć na rozgrzanym grillu, grillować 7 min z każdej strony. Podawać na gorąco.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Amira 20.03.2011 22:30
ciekawie :)
Adamorek 04.02.2011 23:09
ciekawe
Katarzyna156 24.01.2011 21:49
super sprawa:)
Beata77 11.10.2010 22:28
fajny przepis
Agnieszka172 19.08.2010 18:19
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak