Przepis i sposób przygotowania na: SAŁATKA ZIEMNIACZANA Z BOCZKIEM I CZERWONĄ CEBULĄ
2/ Majonez, musztardę i śmietanę wymieszać. Polać gotową sałatkę. Po wierzchu obficie posypać siekanym szczypiorkiem. Przed podaniem schłodzić.
ziemniaki gotowane w mundurkach | 4-5 szt |
jajka ugotowane na twardo | 4 szt |
szczypiorek | 1 pęczek |
boczek parzony | 200 gram |
cebula czerwona | 2 szt |
ogórki konserwowe | 5 szt |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
majonez | 3 łyzki |
śmietana 18 proc | 2 łyżki |
musztarda | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: