Przepis i sposób przygotowania na: Pascha z białą czekoladą
Po zastygnięciu formować małe porcje, obtaczać w polewie z roztopionej białej czekolady ze śmietaną oraz w wiórkach. Dowolnie ozdobić :)
twaróg zmielony | 0,5 kg |
wanilia | 2 laski |
żółtko jajek | 3 sztuki |
cukier | 2 łyżki |
śmietana 30% | 2/3 szklanka |
masło | 100 gram |
rodzynki | 100 gram |
biała czekolada | 100 gram |
biała czekolada | 100 gram |
śmietana 30% | 2 łyżki |
wiórki kokosowe | 1 szklanka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: