śledzie po węgiersku

śledzie po węgiersku

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • cebula

    5 szt
  • rodzynki

    100g
  • orzechy włoskie

    100g
  • śledzie

    5-6 płatów (w zalewie solnej)
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Cebulę obrać i pokroić w paseczki.Cebulę,orzechy i rodzynki dusić na patelni aż cebula będzie miękka pod konie dodać ketchup lub koncentrat.Śledzie pokroić w paski, przełożyć cebulą i zostawić do wystygnięcia.Przekładać warstwowo.
Smacznego!!

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (7)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

jasiek

05.10.2011 12:54
super śledzik

jasiek

05.10.2011 12:53
super śledzik

Barbara55

04.10.2011 16:03
a co na to śledz

ronald88

21.08.2011 11:47
super

gosia561

10.07.2011 20:06
świetna sprawa taki śledzik

Tika4444

21.04.2011 08:00
musze wypróbować

Tika4444

21.04.2011 08:00
fajny przepis

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat