Mój kefirek

Mój kefirek

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kefir

    1 l
  • koperek posiekany

    1 pęczek
  • ogórek świeży

    0,5 szt
  • przecier pomidorowy

  • sól

  • pieprz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Do połowy kefiru dodać koperek, ogórka startego na tarce, sól i pieprz. Resztę kefiru przelać do garnuszka, dodać przecier pomidorowy i starannie wymieszać. Kefiry mieszamy, ogórkowy i pomidorowy, wstawić do lodówki.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

jolaxa

01.03.2011 20:50
mmmmm

bogumiła3

15.09.2010 22:23
super

tulipan

29.08.2010 14:56
Mniam

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat