Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sos chrzanowy do mięs i wędlin

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jajko 2 szt
krem chrzanowy Smak 2 łyżeczki
szczypiorek 1 pęczek
sól i pieprz
majonez light 1 łyżka
jogurt naturalny 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Sos chrzanowy do mięs i wędlin

Do miseczki dodajemy majonez, jogurt naturalny oraz żółtka z jajem. Wszystkie składniki miksujemy i dodajemy chrzan i białka jajek pokrojone w kosteczkę oraz szczypiorek. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Gotowy sos podajemy do mięs i wędlin.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Stenka 18.04.2016 20:08
smaczny sos
iskierka.ag 15.04.2015 16:22
Uwielbiam sosy chrzanowe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak