Przepis i sposób przygotowania na: Babka
Kroki postępowania
Ciasto podzielić na dwie części i jedną wymieszać z kakao a drugą z 2 łyżkami mąki.
mąka | 3 szkl |
mąka | 2 łyzki |
mąka ziemniaczana | 4 łyżki |
cukier | 1 szkl |
jajko | 4 szt |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
kakao | 4 łyzki |
margaryna | 20 dag |
woda | 1 szkl |
twaróg zmielony | 400 g |
jajko | 2 szt |
cukier | 5 łyżek |
cukier wanilinowy | |
margaryna | 100 g |
budyń śmietankowy | 1 op |
cukier puder |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: