Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Cukinia w panierce

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

cukinia 8 plastrów
jajko 1 szt
Bułka tarta klasyczna Prymat
sól, pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Cukinia w panierce

Plastry cukini posybujemy solą i pieprzem, obtaczamy w bułce tartej i smażymy z obydwu stron na oleju do zrumienienia.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

plocia 15.03.2013 22:20
Mój mąż czasami taką jada, mi jakoś nie przypadła do gustu
Ewa104 03.08.2011 22:34
Też taką cukinię lubię.
ZEWA 02.02.2011 22:29
szybko, smacznie i zdrowo
PaniMISIOWA 24.09.2010 11:51
Ja tak samo robię bakłażana - PYCHA!
Małgorzata113 13.08.2010 08:56
robiłam, smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak