Jajeczka prawie\"po francusku\"

Jajeczka prawie\"po francusku\"

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jajo

    1 sztuka
  • musztarda francuska

    do smaku
  • majonez

    do smaku
  • jogurt

    do smaku
  • sól

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jajko należy ugotować, przekroić na połówki. Majonez, musztardę oraz jogurt mieszamy razem i solimy do smaku.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Emiliozo

14.07.2011 08:37
ciekawe połączenie

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat