Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kluski z serem i skwarkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

słonina 20 dag
makaron świderki 1/2 paczki
sól do smaku
ser biały 1/2 kg

Przepis i sposób przygotowania na: Kluski z serem i skwarkami

Słoninkę kroimy na paseczki i topimy na skwarki. Na tym tłuszczyku podsmażamy ugotowany makaron wraz z serem. Solimy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak