Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bagietka nadziewana serem Camembert

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

bagietka pszenna 1 szt
ulubionego sera camembert 120 g
jajka ugotowane na twardo 3 szt
plasterki szynki konserwowej 4 szt
ogórki konserwowe 3 szt
posiekanego szczypiorku 3 łyżki
majonezu 2-3 łyżki
sól do smaku
czarny pieprz mielony Prymat do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Bagietka nadziewana serem Camembert


Bagietkę przekroić na pół i wydrążyć miąższ. Jajka,szynkę,ser
camembert drobno pokroić. Ogórki pokroić w małą kostkę.Wszystko
połączyć z majonezem,szczypiorkiem.Doprawić do smaku solą i
pieprzem.Połówki bagietki wypełnić pastą,złożyć,owinąć folią
spożywczą i schłodzić w
lodówce. Pokroić ostrym nożem na grube plastry.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak