Sposób przygotowania

Krok 1 / 5


POTRAWKA :
Ćwiartki z kurczaka wytrybować i mięso pokroić w kostkę ( kości można odłożyć i wykorzystać do ugotowania wywaru na zupę ).
Cebulę pokroić w kostkę.
Rondel lub inny garnek rozgrzać, wlać olej i wrzucić pokrojone kawałki kurczaka, podsmażyć.
Następnie dodać cebulę, smażyć do zrumienienia i wlać sos oraz dodać przyprawy.
Potrawkę dusić pod przykryciem do miękkości.


Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Megg

    uwielbiam ta kasze
  • 0
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Pyszny obiad, zjadłabym.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Triss

    zjadłabym takie danie. :)
  • 0
    received_1208638852592767
    Opublikowano

    Konczi

    pysznie wygląda :)
  • 0
    daaa
    Opublikowano

    Dawid97

    fajnie się prezentuje :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    Lubię takie potrawy
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Ależ fajne danie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    pestka

    pyszny obiad
  • 0
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    Uwielbiam takie dania
  • 0
    fot-21
    Opublikowano

    Marta Ryżek-Kalkowska

    Lubie taki obiad :)
  • 0
    ja
    Opublikowano

    Bożena Matuszczyk

    Smakowite i kuszące .

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !