Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

ajerkoniak na mleku kokosowym

4.0
(23)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

żółtko jajek 7 L
mleko kokosowe 1 puszka 400ml
ksylitol 1/2 szklanki
spirytus 1 szklanka

Przepis i sposób przygotowania na: ajerkoniak na mleku kokosowym

Żółtka utrzeć mikserem z ksylitolem na puszystą masę. Dodać mleko kokosowe, miksować aż się połączą. Dodać spirytus i połączyć składniki. Ajerkoniak przelać do butelki i odstawić na minimum 3 dni do przegryzienia.
Smacznego.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

smerfetka79 02.05.2016 09:54
mi również i to jeszcze jak.
Alex_M 14.07.2015 18:44
świetny pomysł!
mami93 06.04.2015 22:43
bardzo fajnie :)
Zdzisław 06.04.2015 07:23
takie pyszności bardzo lubię
Grazyna0211 05.04.2015 18:56
z chęcią bym spróbowała
Justi2401 05.04.2015 18:20
Mniam, pychotka z procentami :)
mirosława4 05.04.2015 17:27
ten deser zapewne by Mi smakował :)
pestka 05.04.2015 16:55
super, super!
Dawid97 05.04.2015 16:42
łatwe i pyszne :)
fotoviderek 05.04.2015 16:22
Musi być pyszne :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak