Pasta z twarogu

Pasta z twarogu

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • masło

    100 g
  • śmietana

    100 g
  • szczypiorek

    50 g
  • rzodkiewka

    50 g
  • sól

  • pieprz

  • ser biały

    700 (chudy)
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Masło rozetrzeć z serem na gładką masę, dodać śmietanę, posiekany szczypiorek i startą na tarce rzodkiewkę, sól i pieprz do smaku.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat