Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Schab pod nadzieniem

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pieczarki 5 Sztuk
boczek wędzony 5 Plastrów
por 1 Sztuka
cebula 1 Sztuka
schab bez kości 500 Gram
Sól morska ziołowa Prymat w młynku
Pieprz czarny mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Schab pod nadzieniem

Kroki postępowania

1
Mięso rozbijamy i doprawiamy.
Krok 1 - Schab pod nadzieniem foto
2
Kroimy drobno składniki.
Krok 2 - Schab pod nadzieniem foto
3
Schaby smażymy równocześnie z nadzieniem.
Krok 3 - Schab pod nadzieniem foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak