piersi z kurczaka na pikantnie ze szparagami.

piersi z kurczaka na pikantnie ze szparagami.

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pierś z kurczka

    500 gram
  • przyprawa kebab- gyros Prymat

    do smaku
  • szparagi

    300 gram
  • olej do smażenia

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Filety myjemy,przyprawiamy obsmażamy na złoty kolor. Szparagi gotujemy. Podajemy filety ułożone na szparagach.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

goofy9

31.08.2010 20:31
zdjęcie tego kurczaka widzę w każdym twoim przepisie gdzie występuje słowo kurczak!

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat