Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wątróbka pod cebulową pierzynką

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wątróbka wieprzowa ok pół kg
2 cebule
masło
oliwa
mleko
sól, pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Wątróbka pod cebulową pierzynką

Oczyszczoną wątróbkę zalać mlekiem na kilka h.Następnie podsmażyć na maśle z oliwą ok2 min,dodać cebulę i poddusić.Wg uznania dodać śmietanę do sosu cebulowego.Doprawić na końcu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Jolanta40 27.09.2010 08:25
nigdy nie zalewałam mlekiem, ciekawe :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak